Het belangrijkste van allemaal blijft toch echt het feit dat het erg belangrijk is om scriptie na laten kijken spelling te realiseren. In het begin was ik nogal sceptisch over het feit dat mijn Nederlands toch redelijk goed is. Meerdere studenten heb ik mogen helpen met het controleren van de opdrachten. Pas nadat ik zelf hierop ben aangesproken dat de spelling niet correct was, ben ik gaan zoeken naar een expert op dit gebied.

download

Online gaan zoeken

Ik wilde maar al te graag iemand zien te vinden die mij de correcte Nederlandse taal kan leren. Ook ik heb op dit moment een script geschreven welke ingeleverd moet worden. Mijn eigen geschreven opdracht controleren is niet bepaald ideaal. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar een persoon die dit wel kan doen voor mij. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van scriptiementor.nl. Dit bedrijf hanteert aantrekkelijke prijzen en tevens hebben zij onwijs veel verstand van de Nederlandse taal. Zo heb ik er dan ook voor gekozen om bij dit bedrijf mijn opdracht in te leveren. Gelukkig heb ik dit al vrij snel weer retour gekregen met het bericht erbij wat er is aangepast.