Waar denk jij aan als ik zeg: zonnepanelen Parkstad? Waar denk je aan als ik zeg dat dit je wel meer dan vierhonderd euro per jaar kan besparen? Klinkt toch best aantrekkelijk he? We zijn sinds kort trotse eigenaren van onze eigen zonnepanelen Parkstad en het is een feestje. Gewoon, om al te zien hoe zoiets werkt. Het bespaart ontzettend veel kosten op je energie rekening en dat is natuurlijk een van de grootste redenen waarom we de zonnepanelen Parkstad hebben aangeschaft. Het bedrijf die het levert heeft ons erg geholpen om dit te realiseren. Ook hebben ze ons laten zien hoeveel we besparen. Ik vind het eigenlijk best gek dat er nog zoveel mensen zijn die nog niet leven op zonnepanelen. Als het goed is voor het milieu, duurzaam, en goedkoper, waarom doe je het dan niet? Ik denk dat dit te maken heeft met kennis, veel mensen zien de opties nog niet, of de mogelijkheden. Daarom is het denk ik belangrijk om er veel over te praten. En dan heb ik het niet alleen over de zonnepanelen, maar ook over duurzaamheid. Bijvoorbeeld afval scheiden. Waarom doe je dit niet? Wederom een vraag die mij kan bezig houden.

Ikwordgroen-klein