Alle spullen zo goed mogelijk inpakken is al lastig, maar hoe krijg je alles nou naar het nieuwe huis? Er is een student verhuis service beschikbaar om jou daarmee te kunnen helpen. Er zijn een aantal stappen die je kunt doorlopen om jouw verhuizing al te regelen. Een daarvan is natuurlijk al het inhuren van een bedrijf om jouw spullen te kunnen verhuizen.

Het doorgeven van het nieuwe adres

Als je gaat verhuizen moet je altijd de nieuwe gegevens melden bij de gemeente. Dit kan op drie manieren, namelijk persoonlijk, digitaal of schriftelijk. Ook kan je bij Studenten Verhuis Service een digitale offerte opvragen die de kosten voor je berekent wat betreft de verhuizing zelf. Zo heb je al gelijk twee grote stappen gezet die je verder helpen. 

Op de website kan je een klein overzicht vinden van de tarieven die zij hanteren, maar het is altijd handig om een volledig overzicht te krijgen van wat je kwijt zal zijn.

Studenten Verhuisservice heeft een bedrijf in Amsterdam, maar kunnen op verschillende locaties in Nederland hun service leveren. Er is een verhuisbedrijf in Rotterdam, maar er zijn nog veel meer plekken waar het mogelijk is om Student Verhuisservice in te schakelen.

Beschikbaarheid van Student Verhuisservice

Het laatste wat nog moet gebeuren, is het regelen van de datum waarop het moet gebeuren. Het is daarom ook goed om te weten dat Student Verhuisservice 7 dagen per week inzetbaar is en bereikbaar. Het is allemaal begonnen door studenten die iets voor andere studenten wilden doen, omdat studenten juist flexibeler zijn en graag hard werken voor hun geld. Ook wordt er rekening gehouden met hoeveel de studenten verdienen.

Mocht je niet in Nederland blijven, dan is het ook mogelijk om deze service internationaal in te zetten. Of je komt vanuit het buitenland weer terug naar Nederland, dat is natuurlijk ook geen probleem.