Herken jij dit: Je heb het besluit genomen om naar de visboer te gaan voor een lekker stukje zalm. Vervolgens krijg je te horen van een van de medewerkers dat dit is uitverkocht. Balen, echter raad ik je wel aan om eens op de website van My Seafood te kijken. Hier is het namelijk mogelijk om het middels internet te bestellen. De snelle service in combinatie met de aantrekkelijke prijzen maakt het mogelijk om optimaal te genieten. Dan heb ik nog niet gesprek over de perfecte kwaliteit van het vis!

voordeel-zalm-583

Eigen ervaring

Ook ik heb dit probleem geregeld gehad. Keer op keer dat ik naar de visboer ging om een lekker stukje vis te halen, kwam ik zonder vis thuis. Ik ben namelijk onwijs gek op scholfilet en dit hebben zij niet altijd op voorraad. Afgelopen keer dat zij het weer niet hadden was ik er klaar mee. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar een visboer waar ik wel terecht kan. Hierdoor kwam ik bij My Seafood terecht. Een ruim assortiment voor een aantrekkelijke prijs én alles op voorraad? Bestellen maar!